MASTERBATCHES

Ons afscheid van masterbatches

Vanaf de zomer van 2022 zal Helian Polymers haar activiteiten omtrent masterbatches gaan uitfaseren. Als eerste zullen de handelsactiviteiten met betrekking tot de Addvanze masterbatches rechtstreeks door Addvanze verkocht worden. Hieronder vindt u alle beschikbare informatie voor wat betreft de Addvanze masterbatches.

 

Wat gaat er veranderen?

In feite gaat er voor u als klant weinig veranderen. U stuurt de bestelling in de toekomst niet meer naar ons, maar naar Addvanze en u ontvangt de facturen direct van de leverancier en niet meer van ons. U ontving de bestellingen al rechtstreeks van de leverancier en in dit opzicht zal er niets veranderen. 

 

Per wanneer?

Effectief gaat de nieuwe situatie per 1 september in. Alle bestellingen met leverdatum na 31 augustus zullen geheel door Addvanze worden behandeld. Indien de leverdatum nog in augustus valt, dan zal de bestelling nog door Helian Polymers worden gefactureerd.

 

Contactinformatie

U stuurt in de toekomst uw orders naar order@addvanze.com

Contactpersonen zijn:

Marcus Rex Business Development Manager
André Engvall Technical Manager

 

Prijzen

De door Helian Polymers voorheen afgegeven prijzen zijn niet meer geldig. Prijzen zijn meerdere malen gewijzigd de afgelopen twee jaar door diverse redenen - allen bij u bekend. Afgegeven prijzen in de afgelopen jaren waren vaak maar 1 tot 3 maanden geldig. Addvanze zal op verzoek nieuwe prijzen met u communiceren. U kunt deze opvragen o.v.v. het Addvanze artikelnummer en de gewenste hoeveelheid bij order@addvanze.com.

 

Levertijden

Veelal komen de masterbatches al rechtstreeks vanuit de leverancier. Er zullen dus geen significante wijzigingen in levertijden zijn. Houdt wel rekening met de zomervakanties en eventuele zomersluitingen van diverse leveranciers.

 

Afroeporders

Lopende afroeporders zullen conform de afgesproken condities en prijzen geleverd worden. 

 

Overige masterbatches

In de loop van 2022 zullen we ook bestaande voorraden en masterbatchactiviteiten met andere leveranciers afbouwen. We informeren u hier tijdig over.

 

... maar we gaan door!

Helian stopt met masterbatches… maar gaat door, wellicht met u! Met ons nieuwe merk PHAradox ontwikkelen we duurzame materiaaloplossingen die 100% biogebaseerd en bioafbreekbaar zijn. Door diverse PHA bouwstenen te combineren zijn we in staat om unieke materiaalrecepturen te ontwikkelen voor onze klanten. U vindt meer op onze website PHAradox.com meer informatie. 

Scroll to top