MASTERBATCHES

Ons afscheid van masterbatches

Vanaf de zomer van 2022 faseert Helian Polymers haar activiteiten omtrent masterbatches uit. Als eerste zullen de handelsactiviteiten met betrekking tot de Addvanze masterbatches rechtstreeks door Addvanze verkocht worden. In de loop van de herfst van 2022 volgen de masterbatches van alle andere leveranciers. 

 

Wat gaat er veranderen?

In feite gaat er voor u als klant weinig veranderen. U stuurt de bestelling in de toekomst niet meer naar ons, maar naar de leverancier en u ontvangt de facturen direct van de leverancier en niet meer van ons. U ontving de bestellingen al in veel gevallen rechtstreeks van de leverancier en in dit opzicht zal er niets veranderen. 

 

Per wanneer?

Effectief gaat de nieuwe situatie per 1 september in. Alle bestellingen met leverdatum na 31 augustus zullen geheel door Addvanze worden behandeld. Indien de leverdatum nog in augustus valt, dan zal de bestelling nog door Helian Polymers worden gefactureerd.

In oktober en november volgen ook alle andere leveranciers.

 

Contactinformatie

U kunt hier de PDF downloaden met alle contactgegevens van de leveranciers:

Prijzen

De door Helian Polymers voorheen afgegeven prijzen zijn niet meer geldig. Prijzen zijn meerdere malen gewijzigd de afgelopen twee jaar door diverse redenen - allen bij u bekend. Afgegeven prijzen in de afgelopen jaren waren vaak maar 1 tot 3 maanden geldig. De leverancier zal op verzoek een nieuwe, passende offerte toesturen. 

 

Levertijden

Veelal komen de masterbatches al rechtstreeks vanuit de leverancier. Er zullen dus geen significante wijzigingen in levertijden zijn. Houdt wel rekening met de zomervakanties en eventuele zomersluitingen van diverse leveranciers.

 

Afroeporders

Lopende afroeporders zullen conform de afgesproken condities en prijzen geleverd worden. 

 

... maar we gaan door!

Helian stopt met masterbatches… maar gaat door, wellicht met u! Met ons nieuwe merk PHAradox ontwikkelen we duurzame materiaaloplossingen die 100% bio-gebaseerd en bio-afbreekbaar zijn. Door diverse PHA bouwstenen te combineren zijn we in staat om unieke materiaalrecepturen te ontwikkelen voor onze klanten. U vindt meer op onze website PHAradox.com meer informatie. 

Scroll to top